WELK ECHO APPARAAT IS GESCHIKT?


ADVIES BETREFFENDE APPARATUUR EN INFRASTRUCTUUR

KOSTEN EN VERDIENSTEN

Doordat de apparatuur inmiddels goed betaalbaar is en de zorgverzekeraar onder voorwaarde van een CHBB registratie de onderzoeken vergoed is de verschuiving van echografie naar de eerste lijn ook financieel een aantrekkelijke stap geworden. Om een indicatie te krijgen van de kosten en verdiensten hebben wij een eenvoudige calculator voor u op onze site opgenomen.

APPARATUUR

Op dit moment zijn er meerdere firma's met draagbare apparaten. Onze groep heeft ruime ervaring met de alle gangbare merken en midellen. Wij zijn van mening dat de Siemens P500 een zeer goed toestel is, waarbij de gunstige prijsstelling niet ten koste gegaan is van de kwaliteit. Mocht u meer informatie willen hebben over de specificaties waar u op dient te letten bij aanschaf van een echo apparaat, kunt contact met ons opnemen.

ADVIES EN INFRASTRUCTUUR

De service van Malumido beperkt zich geenszins tot de opleiding. Ook bij de implementatie van echografie in de praktijk staat onze expertise ter beschikking. Hierbij kan gedacht worden aan advies bij de aanschaf van een geschikt apparaat, maar ook het opzetten van de noodzakelijke infrastructuur. Enerzijds zijn er wettelijke bepalingen waaraan voldaan moet worden en anderzijds zijn er ook de voorwaarden die zorgverzekeraars stellen aan de vergoeding van de overeenkomstige M&I module.

Calculator
Alain Nijsing

Alain Nijsing
General Manager
Henry Schein
+31653317119
alain.nijsing@henryschein.nl


Logo_HS_Medical_rgb

OPLEIDINGEN

ABDOMEN

NASCHOLING

SCHOUDER

CURSISTEN

DIVERSE

WAT LEVERT HET OP?

ADVIES

BEELDOPSLAG

FAQ

QUIZ

MALUMIDO

CONTACT

NEWS

ABOUT US

VISION AND MISSION

ADMIN

Malumido

EXCELLENCE IS NOT A SKILL, IT'S AN ATTITTUDE

MALUMIDO KVK 63278677 - MALUMIDO PACS KVK 67602630 BTW NL857089390B01
WEBDESIGN - PHOTOGRAPHY - GRAVENDEEL